skip to Main Content

Ruokakuva

Mä tykkään ruokakuvista. Instagramissa ja facessa.

Koen, että ne ovat informatiivisia ja kauniita.

Toisissa katson esillepanoa, joissain annosta ja joskus saan inspiksen ruokalajista tai ravintolasta.

Niin kuin nyt parsa-aikaan.

===

Itse teen parsat yleensä keittäen ja  nautin kylmälohen kanssa.

Bernaisekastike on klassikko, mutta ei omaan makuuni.

Kuvista olen napannut raidat.

Kun ei ole grilliä, niin hankin grillipannun.

Sain raidat ja kauniit narskuvat parsat.

Samaan syssyyn tutustuin uppomunan.

Youtube, kauniskuva ja löysin omalle lautaselleni maukkaan lounaan.

===

Salaatit. Ne ovat ihania.

Pilkottuina. Paloina. Jonossa ja vaakatasossa.

Kuvista saa vinkkejä makuun ja ulkonäköön.

Pinaatti, ruccola, mansikat, juustot, kukat, pähkinät ja vaikka mitä.

===

Tuorepuurot. Kauniita ja maistuvia.

Lautasella, lasissa, kipossa tai uusiokäytetyssä pikkelssipurkissa.

Ideoita. Ajatuksia ja uusia tuulia. Hyvinvointiin, hyvään mieleen ja hyviin hetkiin.

===

Uuteen kirjaani Juhlat tulee seitsemän tarjoiluesimerkkiä.

Pyydettiin kuvia. Otinhan minä. Innolla.

Värillisiä, kirjassa mustavalkoisia. Mutta herkullisia.

Kuvittele värit. Ota reseptit talteen. Kokeile. Nappaa kuva ja laita jakoon.

Meille ruokakuvatykkääjille.

===

Ohessa yksi kuva. Vierulan tilan Paholaisenhillo ja pekonitaatelit. Todellinen hitti. Etenkin tuo hillo.

Ainakin mun ruokapöydässä. Ja kuvissa.

Kaunis, värikäs, maukas ja niin hyvää vähän kaikkien kanssa.

Tässä taatelin sisällä. Njam.

===

Maut. Elämän maut. Ne ovat vaan niin ihania. Kuvissa ja kielen päällä.

Nautinnollista huhtikuuta.

vierulantila.fi

Back To Top